Сюжет дня : Вибори Путіна

Вибори Путіна

Чергові вибори президента Російської Федерації призначені на 18 березня 2018 року. Особливо цинічним є те, що це дата анексії Росією українського Криму.

Втім, особливої інтриги від виборів ніхто не чекає і перемогу в черговий раз пророкують багаторічному голові РФ Володимиру Путіну. У народі президентські вибори в РФ 2018 року вже охрестили "Вибори Путіна".

Тим часом Україна має намір піднімати на міжнародному рівні питання нелегітимності виборів в РФ, оскільки анексований Росією в 2014 році український Крим так і не був визнаний цивілізованним світом законним, а тому вибори президента Росії проводити там незаконно. Більше того, у ЗМІ з'явилася інформація, що і сам Путін має намір проголосувати не традиційно в Москві, а в окупованому Севастополі.

Всього до президентських виборів у РФ були допущені 8 кандидатів: Сергій Бабурін (партія "Російський загальнонародний союз"), Павло Грудінін (безпартійний, висунутий КПРФ), Володимир Жириновський (ЛДПР), Володимир Путін (безпартійний, самовисуванець), Ксенія Собчак (партія "Громадянська ініціатива"), Максим Сурайкін (партія "Комуністи Росії"), Борис Тітов ("Партія Зростання"), Григорій Явлінський (партія "Яблуко").

Водночас, серед тих, хто був недопущений до виборів, опинився Олексій Навальний, який вважається одним з головних російських опозиціонерів і борців з корупцією.

Новини про вибори президента Росії

Останні новини
завантаження...
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся