REUTERS

Тіло 70-річного чоловіка знайшли в минулу п'ятницю, 12 грудня. Підозрюваним у цій справі проходить його 44-річний син Девід Вест-молодший, йому вже пред'явлені офіційні звинувачення, передає Росбалт.

Перед судом він постане в понеділок, 15 грудня. Можливі мотиви Уеста-молодшого невідомі. Розтин підтвердив, що його батько помер в результаті ножового поранення.

Читайте такожВорог Путіна розповів про слабкі місця президента Росії та його загарбницькі плани

Відео дня

Уест-старший починав свою підприємницьку діяльність з продажу алкоголю і сигарет у Франції. У Лондоні крім клубу HeyJo, він також володів російським рестораном Abracadabra на знаменитій вулиці Jermyn street і невеликим готелем класу "люкс". У 2007 році бізнесмен оскаржував у суді заборону на куріння і найняв своїм адвокатом дружину Тоні Блера, юриста Шері Блер.

Литвиненко, який втік з Росії в 2001 році, помер 23 листопада 2006 року в результаті отруєння високорадіоактивним полонієм-210. Його самопочуття стало погіршуватися після зустрічі з колишніми колегами Андрієм Луговим і Дмитром Ковтуном і спільного чаювання в лондонському готелі Millennium.