Місце отруєння екс-агента ГРУ Скрипаля / REUTERS

Британська поліція підозрює ще двох громадян Росії в причетності до отруєння колишнього агента ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки.

Як повідомляє Daily Mail з посиланням на високопоставлене джерело, поліція визначила ще двох росіян, які видавали себе за туристів, щоб отримати британську візу в березні минулого року, і зараз, як вважають, повернулися в Росію.

Читайте такожЗ'єднання явилися нові подробиці про помічника "Петрова" і "Боширова", які отруїли Скрипаля

Відео дня

Повідомляється, що поліція планує представити нові докази чиновникам протягом тижня. Правоохоронці припускають, що нові підозрювані "подорожували" окремо від "Баширова" і "Петрова", оскільки  їх роль у справі була набагато меншою.

Нагадаємо, 4 березня 2018 року колишнього російського агента Сергія Скрипаля та його доньку Юлію отруїли нервовопаралітичною речовиною «Новачок» у британському Солсбері. Уряд Великобританії заявив, що речовина військового походження, яким була отруєна сім'я Скрипалів, була розроблена в Росії.

5 вересня поліція Великобританії назвала імена громадян Росії, підозрюваних в отруєнні Сергія і Юлії Скрипалів. За даними британських правоохоронців, ними є співробітники російської військової розвідки Олександр Петров і Руслан Боширов.

Справа Скрипалів призвела до серйозного загострення відносин між Великобританією і РФ. Ряд європейських країн вислали російських дипломатів у відповідь на отруєння в Солсбері.