Ілюстрація / REUTERS

Поки Тереза Мей буде залишатися на посаді прем'єр-міністра Великобританії, процес Brexit буде продовжуватися, але, як тільки вона покине посаду - процес виходу Британії з Євросоюзу може зупинитися.

Про це в коментарі "Главреду" розповів астролог Влад Росс. "Тереза Мей - це людина, яка має завершити Brexit, або зупинити. Це має вирішитися при ній. Можна сказати навіть так: вона для того, щоб провести Brexit і завершити його, а після цього піти з посади британського прем'єра", - зазначив він.

Читайте такожАстролог розповів, хто потрапить до другого туру президентських виборів

Відео дня

За прогнозами Росса, Brexit таки відбудеться.

"Це буде дуже жорсткий вихід. Однак вихід Британії з Євросоюзу буде перенесено, відкладено. ЄС зробить Великобританії поблажку, і вона вийде з ЄС, але не пізніше, ніж планувалося. І, оскільки сам ЄС вже не прагне бачити Британію у своєму складі, навіть повторний референдум, якщо він буде проведений, і британці висловляться проти Brexit, вже нічого не змінить. Тобто, незалежно від результатів другого референдуму, Британію вже просто "попросять" з ЄС", - сказав експерт.

Астролог вважає, що Brexit не принесе Великобританії нічого хорошого.

"Ми живемо в Епоху Водолія, а це – час, коли зникають будь-які кордони, і відбувається повне об'єднання світу, всіх країн у єдине ціле. Це - час спілок. Тому, чим більша кількість союзів і об'єднань набуває держава, нація чи окреме місто, тим краще для нього. За моїми прогнозами, в наступному столітті кордонів як таких вже не буде існувати на земній кулі, не буде окремих держав, як зараз. Оскільки Британія сьогодні йде врозріз ційтенденції, їй буде тільки гірше", - пояснив Росс.

"Тому я настійно рекомендую тим, у кого є якісь заощадження в фунтах стерлінгів, переводити їх у більш тверду валюту - євро і долар. Фунт стерлінгів вже і так обвалюється, і далі падіння буде ще крутіше", - додав він.

Говорячи про те, чи можуть інші країни Євросоюзу наслідувати приклад Великобританії і теж виявити бажання покинути ЄС, Росс відповів негативно.

"Вийти з ЄС можуть лише одиниці. Євросоюз відносно недавно утворився, і поки що рано говорити про те, що він себе вичерпав. За моїми прогнозами, принаймні, у найближче десятиліття Євросоюз не розвалиться. До того ж, Брюссель на прикладі Британії наочно показав: "Захочете вийти з ЄС - все, вам буде піп*ць". Тому жодна Греція, Італія чи Угорщина самі не захочуть виходити зі складу ЄС", - зазначив астролог.

"Вони бачать, скільки Британії коштує Brexit - це вже мільйони фунтів стерлінгів. Інші країни такого взагалі можуть не потягнути, і для будь-якої з них вихід з ЄС може обернутися негайним дефолтом. Британія тримається, тому що все-таки у неї сильна економіка і міцна банківська система, проте її валюта буде далі коливатися і падати", - резюмував він.

Як повідомляв УНІАН, раніше в Лондоні сотні тисяч людей вийшли на марш з вимогою винести на референдум договір з ЄС щодо Brexit.