Росіяни патрулювали район Кобані на схід від Євфрату / скріншот з відео

Члени Робочої партії Курдистану закидали камінням і «коктейлями Молотова» російську і турецьку військову техніку під час спільного патрулювання сирійській території.

Читайте такожТерористи ІД почали використовувати корів як підривників-смертників

Відео інциденту опубліковано в Twitter-акаунті турецького видання EHA MEDYA.

Відео дня

На кадрах видно, як група чоловіків і жінка кидають пляшки із запальною сумішшю у військовий транспорт з російським прапором, після чого він спалахує. За даними ЗМІ, військові патрулювали район Кобані на схід від Євфрату.

Пізніше російське РБК повідомило, що внаслідок інциденту росіяни не постраждали, атакований бронеавтомобіль «Тайфун» залишився на ходу і продовжив патрулювання у складі колони.

Варто відзначити, що це вже не перший випадок, коли російський патруль в Сирії закидають камінням. Так, 8 листопада в сирійській провінції Хасеке закидали камінням бронеавтомобілі турецьких військовослужбовців під час їх спільного патрулювання з російськими силами. А 6 листопада російський патруль закидали камінням жителі сіл місцевості Кобані.

Російські та турецькі військові почали спільно патрулювати територію на північному сході Сирії, в 160 кілометрах від населеного пункту Кобані 5 листопада.

Як повідомляв УНІАН, внаслідок авіаударів Росії по населених пунктах на північному заході Сирії зруйновано будівлю пологового будинку та дитячої лікарні.