Вбивцю госпіталізували в лікарню / pixabay

У французькому департаменті Уаза 19-річний юнак Олександр В. вбив 91-річного католицького священика-педофіла Роджера Матассолі, встромивши йому хрест в горло.

Читайте такожКатолицький орден "Легіонери Христа" зізнався в розбещенні 175 дітей

Про це повідомляє The Daily Mail.

Відео дня

Священик був знайдений мертвим співробітниками поліції з ознаками насильства на тілі. Найімовірніше, він помер від нестачі повітря. Відомо, що подія сталася ще 4 листопада, але інформація про це з'явилася лише зараз.

Вбивці спочатку пред'явили звинувачення в застосуванні тортур, вбивстві і опорі арешту. Проте потім його довелося госпіталізувати в лікарню, коли були встановлені відповідні психіатричні підстави.

Відзначається, що священик у 1960-2000 роках схиляв до розпусних дій як мінімум чотирьох хлопчиків. За деякими даними, він міг бути причетний до знущань над Олександром, адже поліція розглядає мотив помсти. Сам підозрюваний каже, що не пам'ятає моменту вбивства.

Священик-педофіл Роджер Матассолі схиляв до розпусних дій як мінімум чотирьох хлопчиків / фото: СEN

Як повідомляв УНІАН, один з найвідоміших педофілів Великої Британії був убитий в тюремній камері, в його вбивстві підозрюють співкамерника, засудженого за зґвалтування.