1tvnet.ru

Про це повідомив співробітник відділу розслідувань Фонду боротьби з корупцією (ФБК) Георгій Албуров, посилаючись на дані розслідування "Собеседника".

Зокрема, стало відомо, що Людмила змінила прізвище і провела певні операції з нерухомістю.

Так, Алабуров опублікував довідку на квартиру Путіних у Пітері:

alburov.ru

Це та сама квартира на 2-й лінії Василівського острова, яку Путіни отримали в січні 1995 року. Цю ж адресу Путін вказав при створенні кооперативу "Озеро", зазначає співробітник ФБК.

alburov.ru

Алабуров повідомив, що 24 серпня 2015 року квартира перейшла Людмилі Олександрівні Очеретній, чиє ім'я та по батькові, а також дата і місце народження співпадають з даними Людмили Путіної.

Тобто, судячи з усього, колишня перша леді Росії змінила прізвище.

Читайте такожЙмовірного зятя Путіна зарахували до доларових мільярдерів

Як з'ясував "Собеседник", новий паспорт (серія: 45**, №8888**) на прізвище Очеретна жінка отримала 2 лютого минулого року безпосередньо в Управлінні Федеральної міграційної служби у Москві, а не в традиційному для таких випадків територіальному органі ФМС, що зайвий раз наголошує на її особливому статусі.

Зазначається, що прізвище Очеретний має голова правління Центру розвитку міжособистісних комунікацій, яким опікується екс-Путіна. Ось тільки Артуру Очеретному немає ще й 38, звертає увагу видання, в той час як Людмила Очеретна старша від нього на 20 років.

При цьому на письмовий запит – чи пов'язують його самого (або когось із членів його сім'ї) з колишньою дружиною президента РФ якісь особисті стосунки – Артур Очеретний відповідати з певних причин не став.

Очеретный / ruscenter.ru