Нейромир-ТВ

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це Гіркін сказав на прес-конференції в Москві.

Читайте такожГиркин каже, що розстріляв у Слов'янську чотирьох осіб на підставі "сталінських" законів

"Хтось, хто нещодавно виступав у нас на телебаченні (Путін - УНІАН) не згадав взагалі про проблеми росіян у світі і тільки закрився, промимрив про те, що він згоден на збройні сили ОБСЄ на території східних районів України, щоб припинити там нібито війну. На жаль, на чиновників - поганих чи хороших звалювати це не можна. Він особисто несе відповідальність за все, що відбувається з російськими людьми, громадянами Росії, раз він президент Росії, а якщо він не хоче бути президентом Росії, нехай так і скаже, тоді з нього цю відповідальність буде знято", - сказав Гіркін.

Відео дня

Він заявив, що далі лицемірити неможливо, "тому що йде здача за межами Росії, яка плавно призведе до здачі росіян у самій Росії".

"Я вважаю, що російське керівництво проявляє надзвичайну підлість стосовно російських людей, які перебувають в ув'язненні в Україні", - сказав він.

За його словами, особливо разюче це виглядає порівняно зі ставленням українського керівництва, яке хоч "лицемірно і брехливо", але прагне звільнити своїх полонених.