Дональд Трамп / REUTERS

Президент США Дональд Трамп хоче бульш жорстких правил на в’їзд до країни. Про це він написав у Twitter після сьогоднішнього вибуху у метро Лондона.

Читайте такожУ мережі з'явилося відео з місця теракту в лондонському метро

«Заборона на поїздки в США повинна бути набагато більш жорсткою та більш конкретною - але нерозумно, якщо це не буде політично коректно!», - написав він.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН раніше, президент Дональд Трамп засудив "терористів-невдах" у серії твітів у своєму мікроблозі після того, як вранці у метро Лондона стався вибух.

"Терористи-невдахи повинні каратися жорсткіше. Інтернет є їхнім основним інструментом вербування, який ми повинні відрізати і використовувати краще!", - написав Трамп, додавши "Це хворі і бездушні люди, які були в об’єктивах Скотланд Ярду, який повинен бути активнішим!"

Нагадаємо, у п'ятницю вранці в Лондоні у вагоні метро стався вибух, постраждали декілька осіб. Поліція розслідує вибух у вагоні лондонського метро як теракт. Про це повідомив представник контртерористичного підрозділу. Заступник помічника комісара Ніл Басу заявив, що це терористичний інцидент. На місці події були присутні співробітники столичної поліції і британської транспортної поліції, а також колеги з Лондонської пожежної бригади і Лондонської служби швидкої допомоги.