Аварія у Мадриді / Колаж УНІАН / Скриншоти

У Мадриді пілот гелікоптера здійснив вимушену посадку просто посеред автомагістралі, пише El Pais. Аварія сталася близько 10:00 посеред траси М-40.

Гелікпотер Enstrom280FX з реєстраційним номером F-HPUX, впав на невелику зелену ділянку кущів посередині траси. На його борту перебували двоє чоловіків у віці 69 і 71 року, одного госпіталізували з легкою травмою голови, а іншого - з можливим переломом стегнової кістки.

Також постраждав водій Nissan, який у цей час їхав по трасі. Чоловік отримав дуже легкі порізи, оскільки переднє скло розбилося. Його автівка зазнала значних пошкоджень від удару.

Відео дня

Вертоліт належав компанії European Rotors, яка проводила великий щорічний ярмарок неподалік. За даними журналістів, гелікоптер брав участь у демонстраціях на цьому на заході. Він закрився вчора.

"Все вказує на те, що майстерність пілота запобігла набагато більшій трагедії, адже йому довелося здійснити вимушену посадку на трасі М-40, але на середній смузі, і це практично не вплинуло на тисячі транспортних засобів, які проїжджають через цю жваву ділянку", - заявив мер міста Хосе Луїс Мартінес-Алмейда.

Падіння літаків в інших країнах: останні новини

Нагадаємо, цієї весни на авіабазі в Сарагосі розбився військовий винищувач F-18. Аварія трапилася під час показово-тренувального польоту, пілот встиг врятуватися.

А влітку неподалік від польського міста Нови-Двур-Мазовецькі пасажирський літак, який використовували для стрибків з парашутом, впав на ангар з людьми. Повідомлялося про жертв та постраждалих.

Вас також можуть зацікавити новини: