Дмитро Медведєв "наїхав" на західні держави через невизнання "виборів" Путіна / колаж УНІАН зі скріншотів

Заступник голови Ради безпеки Російської Федерації, екс-президент РФ Дмитро Медведєв прокоментував реакцію світових лідерів на "перевибори" Володимира Путіна.

Соратник російського диктатора ображає представників Франції, Німеччини та США - звинувачує в суперечливості, дурості, називає "жабниками", "ковбасниками", порівнює з лідером нацистів Адольфом Гітлером та інше. Він також стверджує, що окупований Крим - це "територія Росії".

"Що не виступ (західних лідерів, - УНІАН), що не день, то перл. Не зрозумієш - чи то дитяча інфантильність, чи то зріла дурість, чи то позамежне нахабство. Ось головний жабник лякає висадкою французів у Криму (тобто в Росії), але клянеться одразу відповісти Володимиру Путіну в разі дзвінка... Ковбасники пішли далі: не будемо, кажуть, більше вважати В. Путіна президентом, але будемо вести з ним переговори...", - написав Медведєв у своєму Telegram-каналі.

Відео дня

Медведєв ставить під сумнів такі потенційні переговори і заявляє, що Захід не може вплинути на "вибори" в РФ, не визнає їхні результати, а відповідні заяви робить нібито через "ганебну слабкість".

Представник Кремля у властивій йому манері звинуватив Пентагон у наданні допомоги Україні, назвавши це "гібридною війною" проти Росії, а також відкинув будь-яку можливість "відновлення стратегічного діалогу щодо озброєнь".

"Використовують усе: і величезні поставки зброї ворогові, і відправку своїх військових фахівців, і роботу сил розвідки. І тут же лукаво кажуть: ми хочемо відновлення стратегічного діалогу щодо озброєнь. Ні вже. Це все одно, як вести переговори з Гітлером про зниження порога наступальної зброї в роки Великої Вітчизняної", - написав Медведєв.

При цьому, використовуючи образливі вирази, звинувачує Захід у брехні, імітації "добрих намірів" тощо.

Як пройшли "вибори" в Росії 2024 - що варто знати

Нагадаємо, російський Центрвиборчком оголосив, що закінчив підрахунок голосів на "виборах" президента РФ. Цілком очікувано переможцем визнали Володимира Путіна. За результатами "опрацювання" 100% протоколів, Путіну приписали 87,28% голосів. Лідери кількох країн засудили РФ за проведення виборів на окупованих територіях України і заявили, що не визнають "результати" голосування.

Bloomberg назвав перемогу Путіна пародією на "вибори", що має значення тільки як визначальна глава в трагічній історії втрачених можливостей і руйнувань, якими стали 24 роки його правління в Росії. За відомостями агентства, судити про російські вибори за стандартами ліберальної демократії сьогодні - небезпечне потурання своїм слабкостям.

Вас також можуть зацікавити новини: