ФСБешники можуть дістати людину навіть при смерті, зазначив експерт / фото kubnews.ru

У Російській Федерації вже давно зібрано бази даних супротивників режиму президента країни Володимира Путіна, і в державі може розпочатися "велике полювання".

Співробітники Федеральної служби безпеки РФ дістануть людину навіть при смерті, написав російський соціолог Ігор Ейдман на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, ФСБешники "не дадуть спокійно померти".

Відео дня

"Смертельно хворого доктора фіз-мат. наук Колкера (Дмитро Колкер, вчений, звинувачений у державній зраді й відправлений в слідчий ізолятор з четвертою стадією раку - Ред.) саме так дістали з лікарняного ліжка і добили у в'язниці за кілька днів...", - зазначив експерт.

Соціолог вважає, що в Росії все йде до повторення подій 1937 року (протягом 1937-1938 років в СРСР були наймасовіші політичні репресії - Ред.).

"...Юридична база для масових репресій вже створена. Бази даних противників режиму давно зібрали. "Чекісти" б'ють копитом в очікуванні сигналу зверху про початок великого полювання, розминаючись на тих нещасних, хто вже попався їм в лапи...", - попередив експерт.

Раніше Ігор Ейдман написав, що Володимир Путін в божевіллі веде Росію до повного краху чи ядерної війни. Соціолог також попередив, що люди, наближені до президента Росії, не можуть цього не розуміти й не збираються лягати разом з ним в труну, тому в країні зростає ймовірність операції "табакерка".

Вас також можуть зацікавити новини: