ХАМАС напав на Ізраїль 7 жовтня / фото ua.depositphotos.com

Бойовики ХАМАСу відновили обстріли території Ізраїлю відразу ж, як літак з американським президентом Джо Байденом злетів.

На це звернув увагу військово-політичний оглядач Олександр Коваленко. ""Сміливий" ХАМАС підібгав хвоста перед тим, хто не просто може перетворити сектор Гази в футбольне поле, а всю Палестину в одну суцільну воронку", - висловив думку він.

"Хоча, якщо, що, то прилітати буде не тільки по Рамаллі, але і з Тегерана зроблять майданчик для вирощування кукурудзи. А тому, іранські куратори наказали своїм палестинським шавкам сидіти тихо і не гавкати", - вказав експерт.

Відео дня

Коваленко зазначив, що це той самий випадок, коли у всієї антиізраїльської коаліції "п'ята точка стиснулася до розмірів голкового вушка" і довелося бомбити свої ж лікарні, щоб налякати Вашингтон.

Візит Байдена до Ізраїлю

Президент США Джо Байден прилетів до Ізраїлю сьогодні вранці - на 12-й день загострення арабо-ізраїльського конфлікту.

Він приїхав до Тель-Авіва, щоб висловити солідарність з єврейським народом після нападу ХАМАС і попередити ворогів Ізраїлю не роздувати конфлікт. Крім того, Байден провів зустріч з пем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху. 

Вас також можуть зацікавити новини: