У Володимира Путіна в шлюбі процвітав "трійничок", поділилася Марія Максакова / скріншот

У нинішнього президента РФ Володимира Путіна під час шлюбу з Людмилою Путіною (після другого заміжжя - Очеретна) процвітав "трійничок".

Російський лідер був дуже вхожий в сім'ю російського віолончеліста Сергія Ролдугіна, розповіла колишній депутат Держдуми Росії, оперна співачка і блогер Марія Максакова УНІАН.

"...прямо на її тлі (на тлі тодішньої дружини - Ред.) у Путіна процвітав так званий трійничок. Тобто він був настільки дружний і вхожий в сім'ю Ролдугіна..., що навіть дружина Ролдугіна Нікітіна (перша дружина Ірина Нікітіна - Ред.), яка служила їм прикриттям, і та отримала непоганий такий особняк в центрі Москви, величезний", - поділилася співрозмовниця.

Максакова додала, що сам Ролдугін отримав у своє володіння Будинок музики, розташований в Санкт-Петербурзі на набережній річки Мойка.

"...а вже що говорити про Ролдугіна самого - цей віолончеліст отримав у своє володіння не тільки... Будинок музики..., де тепер в основному красуються симпатичні хлопці на афішах, а й цілий величезний панамський офшор, з двома мільярдами (доларів - Ред.), який він нібито витрачав на благодійність і музичні інструменти...", - сказала екс-депутат.

Особисте життя Володимира Путіна - цікаві новини

Перша дружина Володимира - стюардеса Людмила Шкребнева. Пара одружилася 28 липня 1983 року. У них є дві дочки: старша - Марія, 1985 року народження, і молодша - Катерина, 1986 р.н.

У 2013 році Володимир і Людмила Путіни оголосили про розлучення. За словами Путіна, рішення про розлучення було спільним. Людмила Путіна заявляла, що шлюб завершився, оскільки вони майже не бачилися.

ЗМІ наприкінці січня 2016 року повідомили, що екс-дружина президента РФ вдруге вийшла заміж, і її обранцем став бізнесмен Артур Очеретний.

Самому Путіну журналісти приписують роман з російською спортсменкою-гімнастикою Аліною Кабаєвою. За неперевіреними відомостями, у пари еже двоє дітей.

На початку серпня 2022 року колишній депутат російської Держдуми Ілля Пономарьов говорив, що Путін не гетеросексуал, а "принаймні бі".

За його словами, багато хто підозрював, що лідер РФ мав сексуальні стосунки з нинішнім заступником голови Ради Безпеки країни Дмитром Медведєвим, який обіймай і пост прем'єра, і керував країною замість Путіна.

У вересні цього ж року колишній російський банкір та екс-друг лідера Росії Сергій Пугачов стверджував, що Путін мав інтимні проблеми до того, як він став лідером росіян - йому "не давали" безплатно.

Звернемо увагу, що Путін почав керувати Росією наприкінці 1999 року - отримав посаду виконувача обов'язків президента. Президентом РФ його вперше обрали 26 березня 2000-го.

Вас також можуть зацікавити новини: