З'явилися моторошні кадри нападу ХАМАС на фестиваль в Ізраїлі / REUTERS

З'явилися нові кадри нападу на музичний фестиваль на кордоні із сектором Газа.

На відео, оприлюдненому BILD, видно, як бойовики ХАМАС напали 7 жовтня на музичний фестиваль, який проходив поряд із кордоном сектору Газа.

Кадри свідчать про те, що терористи напали на фестиваль рано вранці. Більшість людей ще спала. Бойовики ХАМАС навмисно стріляли по кабінках громадських туалетів, щоб убити якнайбільше мирних людей.

На ще одному фрагментів видно, як люди у паніці тікали від озброєних терористів. Дехто намагався сховатися в автомобілях.

Війна між Ізраїлем і ХАМАС - останні новини

Ізраїльські військові в четвер попередили 1,1 мільйона людей, що живуть на півночі сектора Гази, про необхідність покинути свої будинки на тлі ознак того, що вони збираються посилити наступ у відповідь на ХАМАС після терористичних атак угруповання 7 жовтня, в результаті яких загинуло понад 1300 осіб.

За час контроперації ЦАХАЛ "Залізні мечі" Ізраїль ліквідував кількох ватажків ХАМАС. Зокрема, в ніч на 12 жовтня Армія оборони Ізраїлю ліквідувала високопоставленого бойовика ХАМАС Мухаммеда Абу Шамалу внаслідок удару по секторі Газа.

Сьогодні стало відомо, що Ізраїль ліквідував ще одного топ-бойовика ХАМАС - високопоставленого члена терористичної групи ХАМАС Мурада Абу Мурада. Він керував повітряними силами угрупування.

Крім того, Армія оборони Ізраїлю ліквідувала командира спецназу ХАМАС Алі Каді. Він очолював смертельну атаку на південь Ізраїлю минулого тижня.

Вас також можуть зацікавити новини: