У столиці РФ знайшли мертвим молодого начальника секретної військової частини, дізналися журналісти / фото ua.depositphotos.com

У Москві в будівлі академії Генштабу збройних сил РФ знайшли мертвим молодого начальника секретної військової частини №26000 - 28-річного Івана Стучиліна.

Інцидент стався в п'ятницю, 17 листопада, дивну смерть розслідують, повідомляє ВЧК-ОГПУ в Telegram, посилаючись на інформацію джерела. За попередніми відомостями, Стучилін повісився на сходах, які ведуть у гаражне приміщення. На каналі йдеться, що його нібито намагалися врятувати товариші за службою. Повідомляється, що Стучиліна намагалися реанімувати, але це не дало результату.

"На місці знайдена прощальна записка з наступним змістом: "Товариші! Прошу нікого не звинувачувати в цьому. Я намагався. Я не зміг. Прошу у вас вибачення за все (підпис) І. Стучілін". Що намагався і чого не зміг прапорщик Іван Стучилін зараз з'ясовують слідчі 517-го військово-слідчого відділу", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

На каналі також зазначається, що у начальника частини залишився молодший брат, який відомий протестними настроями, а також дружина й двоє дітей.

Цікаві новини - сьогодні це варто знати

Раніше у мережі повідомили, що на тимчасово захопленій частині Херсонської області України росіяни намагалися обдурити бійців Збройних сил України, але їм це не вдалося, - вороги стали для наших воїнів живою мішенню.

Журналісти з'ясували, що російське командування вирішило використовувати свою живу силу для "маневру, який відвертає увагу", і через це РФ втратила 76 військовослужбовців

Варто підкреслити, що за час повномасштабної війни проти українців Росія вже зазнала колосальних втрат. Загальні втрати РФ на 20 листопада 2023 року приблизно становлять 319 тисяч 210 загарбників.

Вас також можуть зацікавити новини: