Російський вертоліт Мі-8 / ілюстрація ua.depositphotos.com

У Росії в Ульяновській області розбився військовий вертоліт Мі-8.

Як пише Telegram-канал 112, вертоліт знайшли недалеко від селища Дубки.

Пізніше стало відомо, що Мі-8 здійснив жорстку посадку на лід річки за чотири кілометри від селища.

Відео дня

"Кількість людей на борту невідома. На місці очевидці спостерігають трьох людей. Один знаходиться без свідомості, ще двоє поранені. Попередньо, причиною аварійної посадки стала технічна несправність", – йдеться у повідомленні.

Оновлено. Російські Telegram-канали повідомили про загибель одного із постраждалих: "Ще двоє отримали різні травми. Постраждалим допоміг рибалка, який знаходився неподалік місця падіння. Наразі рятувальники дістаються до вертольоту на снігоходах".

За даними Shot, помер бортовий інженер 27-річний Влад Шевцов. Відомо, що перед аварією вертоліт летів на висоті 200 метрів та потрапив у туман.

Раніше повідомлялося, що борт вилетів з аеропорту Муліно в Ульяновськ.

"Відомо, що всього з аеродрому вилетіло чотири вертольоти, один здійснив жорстку посадку. Три, попередньо, ще кружляють у районі селища", – йдеться в повідомленні.

Як пише Telegram-канал Mash, всього постраждали троє людей, один чоловік був у критичному стані.

"Аварія сталася недалеко від санаторію "Дубки". Під'їхати туди не можна, пішки – близько півгодини. На місці опинилося двоє рибалок, які зараз допомагають постраждалим. Один з членів екіпажу знаходиться в критичному стані, другий – у важкому", - наголошується в повідомленні.

Читайте такожГелікоптер з російськими найманцями "ПВК Вагнера" впав у річку в ЦАР – ЗМІ (відео)Нагадаємо, раніше повідомлялося, як у червні 2021-го у Росії розбився військовий вертоліт, тоді всі члени екіпажу загинули.