У Європі можлива "велика Буча", попередив експерт / ілюстративне фото REUTERS

Російські окупанти всерйоз планують захопити Європу - тренуються в Україні та хочуть влаштувати в Європі "велику Бучу".

Європейцям потрібно зупинити маніяків ще в Україні, інакше вони прийдуть до них, поділився думкою в Facebook російський соціолог Ігор Ейдман, коментуючи слова заступника голови Радбезу Російської РФ Дмитра Медведєва про мету РФ у війні в нашій країні. 

"...Це не жарт, вони всерйоз планують захопити Європу. У Кремлі справжнісіньке масове божевілля. Там думають, що європейці підкоряться їм у страху перед ядерною війною, а США при такій загрозі захищати Європу не будуть", - зазначив експерт.

Відео дня

Соціолог вважає, що влада РФ сама створила пропагандистський образ слабкої, розбещеної, зніженої "Гейропи" і сама ж повірила в нього.

"...Тепер вони тренуються в Україні, щоб влаштувати Європі велику Бучу до Лісабона включно", - попередив Ейдман.

false

Раніше Дмитро Медведєв говорив, що росіяни воюють заради "можливості нарешті побудувати відкриту Євразію - від Лісабона до Владивостока".

Нагадаємо, РФ рано вранці 24 лютого вдерлася в Україну.

Спочатку ворог скидав бомби на військові об'єкти, а потім атакував і мирні міста, зокрема, Київ, Одесу, Харків, Херсон, Чернігів і Маріуполь. Низка західних країн покарали Росію за широкомасштабну агресію новими санкціями.

У середині березня Ігор Ейдман спрогнозував, що агресія президента РФ Володимира Путіна проти Києва припиниться, коли російські війська будуть розгромлені на українській території.

На початку квітня від окупантів було звільнено місто Буча Київської області.  У місті захисники України виявили братську могилу з понад 280 тілами мирних жителів з ознаками насильницької смерті. На узбіччях валялися тіла застрелених жінок, які вороги не встигли спалити. В мережі показали фото з Бучі, які шокують.

Вас також можуть зацікавити новини: