Світлану Полякову називають ймовірною коханкою Лаврова / фото REUTERS

Російські міністри й президент країни-агресора не люблять розповідати про своє особисте життя. Але журналісти проекту FreeДом дізналися, як живуть ймовірні коханки Сергія Лаврова і Сергія Шойгу, а також ймовірна колишня кохана Володимира Путіна.

200 соток у підмосковному Жуково по сусідству з палацом Ротенберга. Ринкова вартість сотки землі там близько 3 мільйонів рублів. Вся земля - це 600 мільйонів рублів, а будинок коштує майже мільярд. Тобто загальна вартість - понад 1,5 млрд рублів. На ділянці землі, покритим лісом, розташовується кілька будинків, особняк господині, будинок для прислуги і гараж з безліччю автомобілів. А власник цього особняка-Олена Шибуніна, яка була простою стюардесою. Із Сергієм Шойгу вони познайомилися в 1999 році, в 2001-му у Олени народився син Данило, як дві краплі води схожий на батька. Сам Шойгу любовний зв'язок зі стюардесою заперечує, він з університетських років одружений з іншою - Іриною.

Світлані Кривоногих належать у Петербурзі чотириповерхові апартаменти, їх можна орендувати за 700 тисяч рублів на місяць. Коштує така квартира 300 млн рублів. Кривоногих - нібито колишня коханка президента РФ Володимира Путіна. Її бізнес-активи і майно журналісти-розслідувачі оцінили у 7,7 млрд рублів. 

Світлана Полякова володіє елітними квартирами в Москві і Підмосков'ї, а також у Петербурзі, Сочі та у Великобританії. Загальна вартість нерухомості - понад 1 млрд рублів. Це - скромний співробітник МЗС РФ. А ще вона - ймовірна коханка російського міністра закордонних справ Сергія Лаврова.

"Ці жінки живуть у небаченій розкоші та виконують всі свої, навіть вульгарні, забаганки. Роблять це вони завдяки грошам, накраденим кремлівськими чиновниками", - підсумували журналісти.

Раніше УНІАН розповів, що відомо про ймовірну коханку Володимира Путіна Аліну Кабаєву. Як вона пройшла шлях від гімнастки до ймовірної "близької подруги" президента РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: