Існує юридичний спосіб не допустити Трампа до участі у виборах / фото REUTERS

Політолог Андрій Піонтковський заявив, що існує три способи запобігти приходу Дональда Трампа до влади в США. За його словами, перший – підтримка кандидатури Ніккі Хейлі аж до її висунення від Демократичної партії.

"Хейлі відповідає образу найбільш затребуваного американського кандидата. Вона проти Трампа і Байдена. Хейлі вважає їх людьми, які дивляться в минуле. Крім того, вона найпослідовніший прихильник України та її перемоги", - сказав він у інтерв'ю Дмитру Гордону.

Піонтковський вважає, що другий спосіб - юридичний.

Відео дня

"Суд Колорадо не допустив Трампа на вибори, грунтуючись на статті Конституції про те, що люди, які дали клятву вірності державі, а потім брали участь в заколоті, не можуть балотуватися. Трамп брав участь у подіях 6 січня 2021 року. Справа дійшла до Верховного Суду: там шість консерваторів і троє лібералів. Троє консерваторів зобов'язані Трампу. У грудні 2021 року ці судді відмовили Трампу, коли він завалив суд скаргами на те, що вибори були сфальсифіковані", - заявив політолог.

Він упевнений, що третій спосіб – виграти війну в Україні та Ізраїлі до виборів у США.

Війна в Україні - позиція Трампа

Нещодавно колишній президент США Дональд Трамп пообіцяв "дуже швидко" закінчити війну в Україні. Скандальний політик упевнений, що зможе залучити до діалогу президентів України і Росії, яких він "добре знає".

Прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков заявив журналістам, що влада РФ не розуміє, яким чином екс-президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп виконає свою обіцянку про припинення повномасштабної війни.

Вас також можуть зацікавити новини: