ружье / daypic.ru

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління поліції у Київській області, до чергової частини Броварського відділу поліції від медичного працівника місцевої лікарні надійшло повідомлення, що на приймальний покій доправлено 14-річного жителя села Димитрове з вогнепальним пораненням шиї та нижньої щелепи.

"На місці скоєння правопорушення працівники поліції встановили, що п'ятеро дітей поблизу залізничної колії гралися петардами. Розважаючись, вони кидали їх у металеву трубу, де вогняна забава вибухала з сильним грохотом. Сусід, який мешкав напроти, декілька раз зробив дітворі зауваження, але вони не реагували", - сказано у повідомленні.

Читайте такожДруга Лозінського і свідка "сафарі" застрелили на полюванні - ЗМІ

Відео дня

Розлючений чоловік взяв мисливську рушницю і здійснив постріл у бік дітей, після чого одразу пішов до свого помешкання.

Правоохоронці затримали чоловіка за місцем проживання. Ним виявився 52-річний місцевий житель, який неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство. Під час проведення медичного освідування встановлено, що чоловік вживав алкоголь.

Читайте такожСтрілянина у під'їзді житлового будинку Києва: слідчі встановили особу вбитого (фото, відео)

Вилучену мисливську гладкодульну рушницю направлено на проведення відповідних експертиз.

За виявленим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Досудове слідство триває.