facebook.com/GeorgiyLogvinskiy

Про це йдеться у відповіді прокуратури Криму на запит адвоката Георгія Логвинского, який він розмістив на своїй сторінці в Facebook.

"11.01.2016 року розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 364-1 КК України. Щодо злочинів, передбачених статтями 110 та 229 КК України триває перевірка", - наголошується у повідомленні.

Читайте такожCoca-Cola перепросила за карту Росії без Криму

Відео дня

Адвокат повідомляє, що співробітники компаній Coca-cola і PEPSICO допустили публічне визнання незаконною анексії та зловжили своїми повноваженнями, що завдало істотної шкоди інтересам України.

facebook.com/GeorgiyLogvinskiy

Нагадаємо, 30 грудня на офіційній сторінці Coca-Cola в соцмережі "Вконтакте" була опублікована карта Росії, на якій не був вказаний Крим, Калінінградська область і Курильські острови.

Після того, як російські користувачі почали масово висловлювати своє невдоволення нею, компанія у ніч на 5 січня опублікувала нову карту, на якій Крим був позначений територією РФ, і перепросила у росіян.

Крім того, на схематичній карті виробничих потужностей, опублікованій на сайті Pepsi, анексований півострів включений до складу Росії.