REUTERS

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на брифінгу в Києві повідомив прес-секретар Державної прикордонної служби України Олег Слободян.

Читайте такожЯценюк про аварію на ЧАЕС: вона буде нагадувати про відповідальність, яку ми несемо перед прийдешніми поколіннями

"Сьогодні вранці у пункті пропуску Виступовичі, що на кордоні із Білоруссю, прикордонники відмовили у в їзді знімальній групі телекомпанії "Мир-24", що входить до складу російської міжнародної телерадіокомпанії "Мир"", - сказав Слободян.

Відео дня

За його словами, четверо кореспондентів - громадян Республіки Білорусь, під час проходження паспортного контролю заявили, що слідують в Україну до міста Прип’ять з метою зйомки репортажу до чергової річниці Чорнобильської катастрофи.

Читайте такожНа кордоні з Кримом затримано знімальну групу телеканалу НТВ, яка шпигувала за бійцями - "Правий сектор"

"Однак під час додаткового опитування прикордонники встановили, що належних дозволів та інших документів, які б підтверджували мету поїздки у журналістів не було. В результаті цим громадянам було відмовлено у перетині державного кодону України", - додав речник.