Чоловік прийняв картопляну ванну / фото mirror.co.uk

У Великобританії засудили чоловіка в ліфчику, який п'ять днів вживав наркотики, насипавши в ванну картоплю.

Про це повідомляє видання Daily Mirror.

Співробітники готелю у місті Істлі, графство Гемпшир, де зупинився 30-річний Джеймс Джонсон, відчули з його номера запах конопель і викликали поліцію. Вони стверджували, що бачили жителя із мішком картоплі і в жіночому одязі.

Відео дня

Коли поліція увійшла в номер, Джонсон з ліфчиком на грудях сидів у ванні, заповненій картоплею. При обшуку у нього знайшли запас різних заборонених речовин, у тому числі екстазі і психоделік 2CB. У будинку, де жив чоловік, також зберігалися наркотики.

Читайте такожНабір, капці й навіть туалетний папір: російська туристка хотіла вивезти з Туреччини повні валізи "присвоєного" в готелі (відео)

Як з'ясувалося, Джонсон приїхав в рідне місто з парою друзів. Вони планували провести в Істлі один вечір, але захопилися і п'ять днів вживали наркотики. «Тоді здавалося, що це саме те, що потрібно було робити», — пояснив чоловік на суді.

За словами Джонсона, він заздалегідь купив наркотики в даркнеті, витративши на них 750 фунтів стерлінгів. Суд засудив його до громадських робіт на термін 18 місяців і зобов'язав пройти дев'ятимісячний курс лікування від наркотичної залежності. Доля його друзів не уточнюється.