Путіна помітили на високих підборах / Скріншот

Журналістам нарешті вдалося наживо розгледіти високі підбори, на яких ходить російський президент Володимир Путін. Це відбулося в Палаці Незалежності в Мінську, де свого колегу зустрічав білоруський лідер Олександр Лукашенко.

Так вийшло, що представників ЗМІ цього разу розмістили по боках від червоної килимової доріжки, якою глави держав, що беруть участь у саміті Організації Договору про колективну безпеку (ОДКБ), входили в будівлю, передає by24.org.

Читайте такожМолодиться: хірург розповів про пластичні операції Путіна

"Путін йшов килимовою доріжкою дивною ходою і з явними труднощами, які не можна списати навіть на 65-річний вік політика. Причина того стає зрозумілою, якщо подивитися на ноги: на російському лідеру були черевики, висота підборів яких становила приблизно 8-10 сантиметрів", - йдеться у повідомленні видання.

Зазначимо, що навіть дані офіційних джерел про зріст Путіна різняться: за одними, він дорівнює 170 сантиметрів, за іншими - 167 і навіть 162.

За даними "Вікіпедії", зріст Лукашенка - 182 сантиметри, а сам білоруський президент в одному зі своїх інтерв'ю колись й взагалі заявив про 190.

Як повідомляв УНІАН, президент Росії Володимир Путін після завершення переговорів у Сочі впустив стілець президента Туреччини Реджепа Тайїпа Ердогана.