Студент знайшов у подалі старого будинку потаємну кімнату з "фільму жахів" / Колаж УНІАН / фото depositphotos.com

В старих будинках може таїтися чимало сюрпризів, іноді загадкових і цікавих, але деякі з них можуть викликати чималий жах. Так, одному студенту довелося пережити "кошмар всього свого життя" після того, як він виявив секретну кімнату за стіною в своєму підвалі.

Як пише Mirror, під час навчання він орендував старий особняк, побудований на початку 1920-х років, оскільки орендна плата була "дуже дешевою".

"Приблизно через два роки після того, як я прожив там, я пішов у підвал, щоб випрати речі, і на мить втратив рівновагу, намагаючись утриматися за одну зі стінових панелей. Вона прогнулася сильніше, ніж я очікував, і після деякого огляду я виявив, що вона була знімною", - розповів він.

Відео дня

За стіною, він виявив "дуже брудну бетонну кімнату площею близько 9 квадратних метрів". При цьому прямо посередині була "діра розміром з колодязь, яка раніше була замурована". За його словами, вона була досить старою, тому що цеглини в якийсь момент обвалилися і оголили частину діри, 0,6 на 1,5 метра".

Хлопець покликав своїх друзів в підвал, перш ніж набрався сміливості і заглянув в цей колодязь – але ніщо не могло підготувати його до побаченого внизу.

"Там була ще одна кімната приблизно такого ж розміру, але глибока, приблизно 4,5 метра, і в основному брудна. Ми освітили її ліхтариком, і я міг поклястися, що внизу був плюшевий ведмедик", - розповів він. 

Він зазначив, що ніхто з компанії так і не зміг набратися сміливості, щоб прив'язати мотузку і спуститися вниз, щоб роздивитися ближче.

"Особливо після того, як ми помітили, що всі цеглини, які, як я думав, впали, були всі були розкидані по ямі, ніби щось вирвалося назовні", - видав страшну деталь хлопець.

А ось інший чоловік випадково натрапив на покинутий особняк хірурга, де знайшов предмети розкоші на тисячі доларів, серед них колекцію дизайнерського взуття і старовинні автомобілі, включаючи Volkswagen Bug і Mercedes Benz.

Вас також можуть зацікавити новини: