Чи зможете ви знайти цифру два?

Тільки ті, у кого високий інтелект, можуть знайти цифру 2 на новій "вибуховій" головоломці всього за 8 секунд.

Як пише Mirror, якщо ви впораєтеся з дійсно складним завданням, ви, очевидно, зможете похвалитися перед друзями, що ви розумні.

Навіть якщо ви не впораєтеся з цією головоломкою, вона допоможе поліпшити ваші когнітивні функції і пам'ять, а також загострити вашу увагу.

Відео дня

Адже це просто весело - кидати собі виклик - з додатковим бонусом у вигляді можливості справити враження на своїх друзів і родину.

Отже, ви готові спробувати? У цій новій головоломці вам потрібно знайти цифру два серед рядів чисел, розділених на червоні, жовті і сині області.

Звучить легко, правда? Що робить ще завдання складнішим, так це те, що вам потрібно знайти правильну цифру в сітці всього за 8 секунд.

Число два ховається серед інших чисел, що ускладнює його виявлення з першого погляду, і тільки дуже уважні люди зможуть помітити його у відведений час.

Ви з усіх сил намагаєтеся знайти його? Спробуйте уважно розглянути всі області зображення і витратьте трохи більше часу, ніж, на вашу думку, вам потрібно. 

Якщо вам не вдалося виявити його за відведений час, не хвилюйтеся і дивіться відповідь нижче. Число 2 розташоване в червоній сітці, в четвертому стовпчику й третьому ряду.

Вірусна математична задача розділила мережу

Раніше одна вірусна математична задача завела людей у глухий кут і розділила їх на два табори. Приклад, через який сперечаються знавці математики в інтернеті, має такий вигляд: 8:2(2+2)=. В одних користувачів виходить в результаті 1, а в інших - 16.

Вас також можуть зацікавити новини: