Блогер продемонструвала правильний метод використання тертки / коллад УНІАН, фото ua.depositphotos.com, скріншот

У мережі показали правильний спосіб, як користуватися терткою. Він простіше і акуратніше.

Новий метод продемонструвала користувач TikTok @trishisroyal. Вона зізналася: тільки зараз зрозуміла, що все життя використовувала тертку неправильно.

Своє відео блогер почала з демонстрації "неправильного" способу: тримаючи тертку вертикально і проводячи кінчиком моркви вниз. Похитавши головою, Тріш продовжила демонстрацію: "Просто переверніть тертку, і безладу не буде".

При цьому дівчина натерла моркву, поклавши тертку на обробну дошку, і показала, що всі шматочки впали на металеву поверхню:

Багато хто з користувачів мережі у коментарях під відео подякували блогеру за корисну підказку: "Спасибі, я все життя користувався теркою неправильно!", "Розумно!". Але були і такі, хто раніше додумався використовувати тертку таким способом: "Роблю так вже багато років!".

Нагадаємо, раніше УНІАН публікував простий спосіб, як швидко висушити взуття за 5 хвилин. Потрібно розуміти, що сушити взуття потрібно відразу ж - чим довше ви тягнете, тим вище ймовірність, що у мокрому взутті почнуть розмножуватися бактерії. 

Вас також можуть зацікавити новини: