Жінка розповіла, як вона зберігає пухові подушки свіжими / колаж УНІАН, фото flickr.com/thorvalda, depositphotos.com

Подушки з часом жовтіють через скупчення поту і вологи. Але, на щастя, є способи запобігти передчасному пожовтінню та видалити стійкі плями з вже пожовклих подушок. У групі Facebook під назвою "Поради щодо прибирання місіс Хінч" користувач написав: "Загадка: прати старі пір'яні подушки з жовтими плямами вдома або в пральні/хімчистці або викинути їх?"- і люди поспішили поділитися своєю думкою.

Як пише mirror, одна жінка з "фобією" забрудненого постільної білизни розповіла, як вона зберігає дві пухові подушки свіжими, чистими і без плям протягом цілих 39 років.

"У мене досі збереглися дві пір'яні подушки 39-річної давності, на них немає плям, їх регулярно перуть в домашній машині, потім сушать в сушильній машині і залишають на сушарці для провітрювання. У мене фобія до забрудненої постільної білизни, тому її прали десятки разів", - написала вона.

Відео дня

Ще одна шанувальниця прибирання прокоментувала: "Якщо ви віднесете їх до пральні та випраєте, вони справді добре випраються! Якщо це пухові подушки, з ними буде потрібно набагато більше роботи. Пір'я утримує воду. Його потрібно багато часу сушити, тому в пральнях самообслуговування радять залишати їх на ніч. Я випрала багато пір'яних подушок, і після прання вони стають як нові".

"Я перу своє в машині. Біо-пральний порошок, трохи відбілювача і кондиціонер для білизни. Сушу в пральній машині, струшую, і тоді [вони] ідеальні", - сказав інший.

У той час, як більшість людей пропонують прати пір'яні подушки будинку і ретельно сушити їх в сушильній машині, один з користувачів Facebook розповів, як допомагає піна для гоління, написавши: "Спочатку спробуйте піну для гоління. Втирайте, залиште на годину, потім витріть вологою серветкою тканину".

Лайфхаки з прання та прасування 

Експерт з прасування одягу розповів, як на "раз-два" впоратися з прасуванням сорочок і пройтися праскою по простору між гудзиками. 

Відповідний урок показав користувач laurastar_official на своїй сторінці в tiktok. Він показав поширену техніку прасування, яка, як виявилося, є неправильною. Незважаючи на це, багато людей гладять свій одяг саме таким чином і не підозрюють про головну "помилку", вказав він. 

Вас також можуть зацікавити новини: