Жінка випадково зрозуміла, що 18 років свого життя неправильно користувалася туалетом під час розмови з подругою / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Жінка майже все своє життя неправильно користувалася громадським туалетом через гермофобію (страх мікробів) своєї мами та випадково осоромилася під час розмови з подругою.

Історію "жорстокої туалетної правди" опублікував Mirror. Йдеться про 18-річну дівчину, якій мама змалечку казала натискати на кнопку, щоб змити воду у туалеті, виключно ногою.

Дівчина згадала про свою звичку під час розмови з подругою кілька місяців тому й була шокована, дізнавшись, що це "дивно" й більшість людей роблять це просто руками: "Тому що саме так ви повинні змивати воду?", - присоромила її риторичним запитанням подруга.

Відео дня

За словами дівчини, з того часу її "метод ноги" став причиною постійних жартів та насмішок зі сторони подруги.

Щоб з'ясувати правду та дізнатися, чи насправді її звичка "неправильна", дівчина "постукала" за допомогою до користувачів Reddit з зізнанням:

"Мені сказали користуватися ногою, щоб натиснути на кнопку... щоб уникнути будь-якого непотрібного дотику. Я робила це в кожному громадському туалеті, до якого коли-небудь заходила", - вказала вона.

Проте виявилося, що не все так погано й вона така не одна. Один користувач зазначив на Reddit, що також використовує для змиву води в туалеті "ногу".

Тож після нав'язливих думок про свій сором у минулому, дівчина заспокоїлася думкою: "Я не одна!", - вказує Mirror.

Куди дівається вода з туалету під час авіаперельоту

Нагадаємо, що "туалетна тема" є досить популярним викликом для дискусії, адже люди намагаються тримати подібні інтимні розмови "при собі". Однак деякі у цьому питанні йдуть далі та влаштовують справжні дослідження. Так, нещодавно пілот Гаррет Рей став зіркою у Tik Tok завдяки поясненню, куди дівається вода в туалеті під час авіаперельоту.

Він розвіяв міф про те, що після відвідин туалету "непотрібне" змивається вниз та розкрив секрет особливої системи сантехніки, передбаченою для літаків.

Вас також можуть зацікавити новини: