Горилі Тоні вже 43 роки / фото УНІАН

Горила київського зоопарку чи то захворіла, чи то голодує - про це заявляють відвідувачі звіринцю, йдеться в сюжеті ТСН.

Тоні - єдина горила на всю Україну, його вважають найціннішим приматом столичного зоопарку. Він вже старенький - йому 43.

Читайте такожУ США померла найстаріша у світі горила (фотогалерея)

"Схудлий, сумний та непривітний. Саме таким вихідними побачили горилу Тоні відвідувачі столичного зоопарку. У мавпи начебто дипресія. Галас почули навіть у Верховній Раді. Один із депутатів звинуватив у всьому київську владу", - йдется в сюжеті.

Раніше горила йшла на контакт із відвідувачами і перебувала в гарному настрої. Нині горила відвідувачів ніби не помічає, а така поведінка для Тоні є нетиповою. 

Завідувачка відділу приматів непривітність Тоні з чужинцями пояснює флегматичністю його натури та віком. Причиною його схуднення вона називає правильне харчування.

У зоопарку наголошують, що за станом здоров'я Тоні спостерігають не лише вони, а й їхні німецькі колеги, які нещодавно приїздили до горили і зробили висновок, що Тоні перебуває у відмінній фізичній формі як для його віку.