У Британії скидали нечистоти прямо в море / скріншот

Одна з очисних станцій у Великобританії скинула відходи в море. У воду потрапили десятки кубометрів відходів, а туалетним папером встелено узбережжя.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Нечистоти виливаються в море вже кілька діб. Тривогу забили місцеві активісти, які й зняли жахливе ставлення до навколишнього середовища.

Читайте такожНа Одещині скупчилися десятки тисяч бакланів (фото)Вони закликали негайно припинити скидання нечистот, тому що це можуть нашкодити морській флорі та фауні.

З'ясувалося, що нечистоти скидала місцева очисна станція. Її власників вже штрафували за викиди цього року на 90 мільйонів фунтів.

Як раніше повідомляв УНІАН, аварія сталася на головній каналізаційній станції Житомира. Нечистоти з усього міста хлинули в річку Тетерів.

Станцію побудували ще 1973 році й помпи просто вичерпали свій термін експлуатації. У працівників немає іншого виходу, як відкривати аварійне скидання

Мешканці будинків, які знаходяться в безпосередній близькості до станції, скаржаться на сморід від річки. Це вже п'ятий випадок за останні два місяці.