Ілюстрація REUTERS

Великий виробник сільськогосподарської продукції агрохолдинг «Мрія» і сільськогосподарська компанія CFG (Continental Farmers Group), яка входить до складу Salic, завершили процес об'єднання бізнесів, розпочатий восени 2018 року, і тепер працюватимуть під єдиним брендом - «Континентал Фармерз Груп», повідомила прес-служба компанії .

«Агрохолдинг «Мрія» і компанія CFG завершили процес об'єднання бізнесів, і тепер працюватимуть під єдиним брендом - «Континентал Фармерз Груп», обробляючи землі на території 5-ти областей Західної України. Центральний офіс компанії, як і раніше, знаходитиметься в місті Тернопіль, а представництва «Континентал» працюватимуть у Києві та Вирові, Львівська область», - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, оновлена ​​компанія отримала і оновлену айдентику. Логотип «Континентал» витриманий в корпоративних кольорах і стилістиці колишньої «Мрії». Назва об'єднаний бізнес отримав від бренду Continental Farmers Group, але з акцентом, що «Континентал» - українська компанія з міжнародним капіталом.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, у вересні 2016 року агрохолдинг "Мрія", який допустив в серпні 2014 року технічний дефолт і перейшов під контроль кредиторів, в результаті переговорів про реструктуризацію знизив максимально посильне боргове навантаження до 330 млн дол.

У травні 2017 року агрохолдинг "Мрія" і Міжнародна фінансова корпорація (IFC) погодили умови реструктуризації заборгованості компанії перед IFC.

У серпні 2018 року агрохолдинг успішно завершив реструктуризацію боргу, знизивши боргове навантаження з 1,1 млрд дол. до 309,5 млн дол.

12 вересня 2018 року арабська сільськогосподарська та тваринницька інвестиційна компанія The Saudi Agricultural & Livestock Investment Co. (Salic) уклала договір купівлі-продажу сільськогосподарських активів групи «Мрія».

26 жовтня 2018 року сільськогосподарська компанія Salic отримала дозвіл на купівлю ряду компаній, що входять до агрохолдингу "Мрія".

На початку листопада Salic завершила операцію з купівлі "Мрії".

На сьогоднішній день "Мрія" продовжує операційну діяльність в Україні спільно з дочірньою компанією свого нового інвестора - Continental Farmers Group (CFG).

Довідка УНІАН. "Мрія" - вертикально інтегрований агропромисловий холдинг, заснований у 1992 році. Компанія обробляє близько 180 тис. гектарів земель в Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській і Рівненській областях. Агрохолдинг вирощує пшеницю, картоплю, рапс, кукурудзу, гречку, соняшник, сою, ячмінь і горох. У структурі холдингу власні елеватори і зерносховища потужністю понад 660 тис. тонн, а також власний насіннєвий завод виробничою потужністю 300 тонн насіння на добу.

Continental Farmers Group (СFG) - сільськогосподарська компанія, що входить до складу Salic, яка веде свою діяльність в Україні та спеціалізується на вирощуванні і реалізації зернових культур. Земельний банк компанії становить 46 тис. га.