Компанія проти продовження ліквідації "Укрінбанку" ще на рік / abcnews.com.ua

Компанія "Укрінком", що називає себе правонаступником ліквідованого "Укрінбанку", вважає незаконним рішення Фонду гарантування вкладів фізичних осіб про продовження терміну ліквідації фінустанови на 1 рік, або до 22 березня 2020 року.

Читайте такожБанківська система України отримала 8,7 мільярда прибутку

"ПАТ "Укрінком" (раніше ПАТ "Укрінбанк") не може бути в списку банків, для яких Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продовжив ліквідацію, оскільки 13 березня 2019 року Шостий адміністративний суд України у справі 826/4471/18 у відкритому судовому засіданні в залі суду розглянув і залишив без задоволення апеляційну скаргу Фонду на рішення Окружного адміністративного суду міста Києва від 18 жовтня 2018 року, рішенням якого ліквідація банку була визнана незаконною і, згодом, скасування", - йдеться в заяві компанії, переданій УНІАН.

Відео дня

Зазначається, що рішення Фонду про продовження строку ліквідації банку є незаконним, так само як і офіційне розповсюдження подібної інформації, яка завдає шкоди діловій репутації компанії.

Як повідомляв УНІАН, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продовжив на один рік ліквідацію чотирьох банків, включаючи "Укрінбанк", "Петрокоммерц-Україна", "Укрбізнесбанк" та "Софійський".