Найближчим часом почне працювати чат-бот, який зможе оперативно вирішувати найбільш типові завдання фізосіб – клієнтів банку / ua.news

У сучасному світі гроші на реалізацію проектів знайти простіше, ніж потрібні й цікаві технології для реалізації самого проекту. Таким спостереженням поділився у ході спілкування з нашим виданням голова правління Conkord bank Юрій Задоя.

«У нашого банку значний досвід роботи з бізнес-структурами, в тому числі й такими, які є частиною міжнародних компаній. Ми бачимо їхній запит на технології, тому останні роки активно підтримуємо ті українські компанії та стартапи, які зацікавлені створювати й розвивати різноманітні технологічні продукти. Багато з них шукають фінансування та партнерів. Якщо є ідея, план реалізації проекту, амбіції, то ми готові підтримувати розробників як фінансово, так й організаційно», - розповідає Юрій Задоя.

Читайте такожНБУ підрахував, скільки заробили українські банки

Відео дня

За його словами, за технологіями – майбутнє банківської та фінансової сфери, включаючи такі сегменти як кіберспорт та нові алгоритми спілкування компанії з клієнтами. «Кіберспорт – важлива складова сучасного світу, й це однозначно спорт, тут змагаються і перемагають. Для того, щоб здійснити монетизацію перемог, потрібен банківський процесинг, який забезпечує прийом грошових коштів, проведення всіх необхідних транзакцій та дотримання сучасних технологій безпеки розрахунків», - пояснює банкір.

Команда Concord bank так само здійснює постійний пошук технологічних рішень для взаємодії зі своїми клієнтами. Так, найближчим часом почне працювати чат-бот, який зможе оперативно вирішувати найбільш типові завдання фізосіб – клієнтів банку. «Я вірю у правильно навчений штучний інтелект, приклади чого вже є у світовій практиці. Так, поки що це працює не ідеально, але якщо поєднати банківську бібліотеку з ключовими модулями й тією ж Siri, можна отримати хороший call-центр, який відповість на основні питання клієнта. Це прискорить вирішення завдань, що надходять від клієнтів і знизить витрати компаній на самі call-центри», - переконаний Юрій Задоя.

Як відомо, у 2015 Concord bank запустив власний процесинговий центр ProCard. Фінансова установа - прямий принципал МПС Visa і MasterCard, забезпечує розрахунки за ApplePay, Google Pay, Garmin Pay і дає доступ мерчантам до сервісу Apple Pay еквайринг.

Головний офіс банку розташований у м. Дніпро. Акціонерами банку є Олена та Юлія Сосєдка.