Верховна Рада України прийняла постанову "Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України "Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України шостого скликання і обрання голови, першого заступника, заступників голови, секретаря і членів Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України із питань приватизації".

Як передає кореспондент УНІАН "за" проголосувало 253 з 424 народних депутатів, зареєстрованих в сесійній залі.

Цією постановою передбачено відкликати Сергія ТЕРЬОХІНА (фракція БЮТ) з посади голови Комітету Верховної Ради України з питань податкової і митної політики на підставі рішення комітету з питань податкової і митної політики, залишивши його членом цього Комітету.

Відео дня

Цією постановою головою цього комітету обраний Віталій ХОМУТИННИК (фракція Партії регіонів) і він звільнений від обов'язків першого заступника голови цього комітету.

Також в постанові сказано: "Взяти до відома, що вакантна посада першого заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань податкової і митної політики залишається за квотою депутатської фракції "Блок Юлії Тимошенко".