Кабмін схвалив основні напрямки діяльності "Ощадбанку" / фото УНІАН

Кабінет Міністрів України в ході сьогоднішнього засідання схвалив основні напрямки діяльності державного "Ощадбанку" на 2020-2024 роки, що стало необхідним після затвердження урядом у вересні оновлених принципів стратегічного реформування державного банківського сектора.

Читайте такожНацбанк призначив відповідального за фінансові та операційні ризики

Згідно з пояснювальною запискою до проекту розпорядження, відповідно до основних напрямків діяльності "Ощадбанку" на 2020-2024 роки, місія банку полягає в тому, щоб підтримувати та посилювати позицію провідного універсального Банку України, діяльність якого буде, зокрема, зосереджена на корпоративному банкінгу, збільшенні присутності в сегменті мікро-, малого та середнього бізнесу, зміцненні позицій в роздрібному кредитуванні та комісійних продуктах.

Відео дня

Що цьому передувало

  • 2 вересня Кабінет Міністрів України затвердив запропонований Міністерством фінансів варіант стратегії реформування державного банківського сектора.
  • "Державний ощадний банк України" ("Ощадбанк") зареєстрований Національним банком України 31 грудня 1991 року. 100% акцій банку належать державі.