6 вересня український бароко-поп гурт Jonathan Livingston зіграє свій перший сольний концерт у Caribbean Club Concert-Hall. Колектив виконає пісні з попередніх двох альбомів, а також презентує нові композиції. 

Гурт Jonathan Livingston заявив про себе у жовтні 2017 року, випустивши дебютний сингл "Колискова" на лейблі “Masterskaya”. Дебют колективу отримав схвальні відгуки публіки та одразу звернув увагу музичних видань. А вже навесні 2018 року гурт презентував дебютний міні-альбом "Під зеленими осокорами". 

Навесні цього року відбувся реліз нового ЕР "Хто я?", темою якого стала екзистенційна криза. Альбом схвально оцінили провідні музичні видання, а деякі музичні критики назвали його претендентом на кращий ліричний альбом року. 

"Похмурий, як дорога через кладовище, чуттєвий, як перший поцілунок за гаражами, тягучий, як час, який циганка досліджує лінію життя на вашій долоні. Красиво та інколи страшно", - прокоментували міні-альбом "Хто я?" у музичному виданні "СЛУХ". 

Цим літом склад колективу оновився вже вдруге і в Jonathan Livingston, окрім віолончелі, гітари, клавіш і барабанів з'явились ще контрабас і альт. 

“Майбутній концерт у Caribbean Club Concert-Hall - це найбільш значуща подія у творчому житті нашого колективу, яку ми з нетерпінням чекаємо!”, - поділилися музиканти.

Насиченість живого інструментала, етно-романтика і чарівна українська мова у піснях Jonathan Livingston – ідеальна атмосфера для того, щоб зануритися в себе. 

Купити квитки на концерт можна на сайті: http://bit.ly/2H9y0Xl.

Зустріч концерту на Facebook: https://www.facebook.com/events/492264254857550.