ЗМІ повідомили про ймовірний продаж інтернет-магазину / фото rozetka.com.ua

Співзасновник інтернет-магазину Rozetka Владислав Чечоткін відреагував на інформацію про можливість продажу цієї платформи казахській компанії Kaspi.kz

Про це він сказав у короткому коментарі сайту dev.ua.

"Маячня", - сказав він, відповідаючи на питання про ймовірний продаж інтернет-магазину.

За його словами, з моменту публікації цієї інформації оцінка Rozetka зросла в 15 разів, "судячи з пропозиції Гороховського". "Думаю варто ще Безосу написати, може він теж в торги вступить?", - зазначив Чечоткін.

Читайте такожЗавод "Більшовик" у Києві продали за 1,43 мільярда гривень

Під "пропозицією Гороховського" він мав на увазі пост у Facebook співзасновника monobank Олега Гороховського, який назвав реальною вартістю Rozetka ціну в не менше $10 млрд.

"Краще б Rozetka сама пішла в цей бік або об'єдналася з нами, наприклад, а так ця угода буде схожа на продаж сировини для переробки в SuperApp", - написав він.

Продаж Rozetka: що відомо

Раніше сьогодні ЗМІ повідомляли, що казахська компанія Kaspi.kz планує покупку онлайн-рітейлера Rozetka. Вона нібито веде переговори з нинішніми власниками української інтернет-платформи.

Kaspi.kz в Україні

Першою покупкою Kaspi.kz в Україні стала міжбанківська платіжна система Portmone, яку компанія Kaspi Pay придбала в липні 2021 року.

Згодом стало відомо про покупку українського "БТА Банку" для отримання банківської ліцензії в Україні.