До наглядової ради увійшли два нових члени - Олена Іванова та Яна Щербинська / фото УНІАН

Акціонери одного з найбільших українських операторів телекомунікацій "Укртелеком" збільшили склад наглядової ради компанії до шести осіб.

Читайте такожАпеляційний суд відмовився повертати «Укртелеком» Ахметова в держвласність

Як повідомив УНІАН директор з корпоративних комунікацій "Укртелекому" Михайло Шуранов, відповідне рішення було прийнято на зборах акціонерів 18 квітня.

Відео дня

"Акціонери обрали склад наглядової ради "Укртелекому" в кількості шести осіб. Склад розширено, чотирьох переобрали та два нових незалежних директора", - сказав Шуранов.

Зокрема, до наглядової ради компанії переобрані його голова Леонід Нетудихата та члени - Олександр Барінов, Сергій Муковнін та Людмила Павленко.

При цьому до наглядової ради увійшли два нових члени - Олена Іванова та Яна Щербинська.

Директор з корпоративних комунікацій "Укртелекому" уточнив, що даний склад спостережної ради компанії переобраний терміном на один рік.

Як повідомляв УНІАН, на зборах акціонерів "Укртелекому" 18 квітня було прийнято рішення направити отриманий у 2018 році прибуток обсягом 506,9 мільйона гривень на покриття збитків компанії за минулі роки.

За підсумками 2018 року компанія збільшила дохід від інтернет-послуг на 7,7% і провела оптичний інтернет у 195 населених пунктах.

Довідка УНІАН. "Укртелеком" - найбільший оператор фіксованого зв'язку України. Контрольний пакет акцій компанії належить групі українського бізнесмена Ріната Ахметова "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ).