Ілюстрація REUTERS

Буквально напередодні презентації смартфонів Samsung Galaxy Note 10 і Note 10 Plus відбулася витік рекламних матеріалів компанії, який розкриває деякі характеристики і ціни майбутніх пристроїв.

Читайте такожSamsung створила новий процесор для своїх смартфонів

Відзначається, що смартфон Galaxy Note 10 отримав 6,3-дюймовий дисплей, а версія Galaxy Note 10 Plus містить екран діагоналлю 6,8 дюйма. В обох випадках камера для автопортретів розмістилася в наскрізному отворі в дисплеї, передає itc.ua з посиланням на The Verge.

Відео дня

Комплектний стилус S Pen отримав деякі нові можливості. Серед них згадуються нові безконтактні жести і віддалене перемикання між об'єктивами камери. Крім того, пристрої серії Galaxy Note 10 отримали підтримку функції швидкої зарядки Superfast Charge, яка забезпечує «години автономної роботи після підзарядки протягом декількох хвилин».

Рекламні матеріали не розкривають технічних характеристик камери, але стверджується, що вона здатна знімати «красиві портрети, чудові пейзажі і чіткі, супер-великі плани за будь-якого освітлення». Також згадуються нові мікрофони Audio Zoom, які допоможуть виділити звук, що витікає саме з того об'єкта, на якому зосереджено відео.

Нарешті, розкрито ціни новинок. Згідно з наявною інформацією, рекомендована роздрібна ціна смартфона Samsung Galaxy Note 10 становитиме від $949, а Note 10 Plus – від $1099.