Galaxy Z виявиться дорожчим, ніж торішній Galaxy Fold / фото LetsGoDigital

Компанія Samsung 11 лютого презентує смартфон-розкладачку Galaxy Z Flip, в середині року очікується Galaxy Fold 2, ну а до кінця року цілком може з'явиться модель, яка складається втричі.

Читайте такожРозкриті характеристики майбутнього флагмана Samsung Galaxy S20+ (відео)

Як пише ixbt.com, Galaxy Z, що складається втричі, зняли в Китаї. Ні назва (Galaxy Z — це серія, як Galaxy S), ні характеристики смартфона не повідомляються, але вже зараз зрозуміло, що в розкладеному вигляді такий апарат буде більшим за звичайний Galaxy Fold. А ще у цієї моделі буде в два рази більше петель, ніж у звичайного Galaxy Fold, але і ймовірність виникнення складок на екрані теж в два рази вища.

Відео дня

Пізніше тематичний ресурс LetsGoDigital поділився якісними зображеннями, що демонструють дизайн Galaxy Z. Рендери створені на основі минулих патентів корейської компанії та свіжих витоків.

Модель складається в три рази і в розкладеному стані перетворюється в подобу планшета. Працювати смартфон може в декількох режимах. За даними джерела, Galaxy Z буде дорожчим, ніж торішній Galaxy Fold. Втім, компанія може не поспішати з випуском і тоді пристрій вдасться зробити дешевшим.

Першу демонстрацію можна очікувати на лютневій виставці MWC 2020, проте варто сподіватися в кращому випадку тільки на прототип.

Насправді такий концепт — не новинка. Компанія TCL раніше демонструвала аналогічний прототип смартфона, який складається втричі.