За день клієнти «Нової пошти» замовляють близько 2,6 тонни товарів з AliExpress / фото УНІАН

Кількість доставок «Новою поштою» в Україну товарів з китайського інтернет-магазину AliExpress зросла у квітні на 28% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Про це повідомила прес-служба «Нової пошти».

Читайте такожСтало відомо, що українці замовляють за кордоном під час карантину

У компанії пов'язують таке зростання доставок з запуском на сайті AliExpress можливості замовлення доставки безпосередньо у відділення пошти.

Відео дня

Згідно з повідомленням, в середньому за день клієнти «Нової пошти» замовляють близько 2,6 тонни товарів виключно з AliExpress.

Після AliExpress найбільш популярними серед українців є американські онлайн-магазини: iHerb, Ebay, Amazon і 6p.m.

Як повідомляв УНІАН, оператор міжнародної експрес-доставки «Нова пошта Глобал» (Nova Poshta Global, NPG), що входить у групу компаній найбільшого українського оператора поштового зв'язку «Нова пошта», розширив транспортні канали доставки посилок з Китаю за рахунок відкриття залізничного маршруту.

У квітні «Нова пошта» і міжнародний логістичний оператор Cainiao Network, що належить китайській компанії Alibaba Group, запустили доставку посилок з Китаю в Україну чартерними вантажними рейсами.

Довідка УНІАН. Компанія «Нова пошта» заснована в 2001 році як оператор експрес-доставки документів, посилок і вантажів у будь-яку точку України. Компанія має понад 6 тис. відділень по всій Україні, а кількість відправлень за 2019 рік перевищила 212 млн.