Завдяки використанню дронов охорона проводиться цілодобово / фото УНІАН

Акціонерна компанія "Укрзалізниця" завдяки дрону затримала крадіїв палива, які були спільниками співробітників компанії.

Читайте такожШтурмові гвинтівки та кулемети з глушником. "Укрзалізниця" закуповує зброї на 2,6 мільйона

Про це повідомив глава "Укрзалізниці" Євген Кравцов на своїй сторінці в мережі Facebook.

Відео дня

"Дрони в роботі. У сортувальному парку "Рені-Наливна" вирішили, що можуть безкарно красти паливо "Укрзалізниці". Увечері дрон зняв білу "Волгу", яка возила каністри до нашого тепловозу. ВОХР - хлопці оперативні, на місці були миттєво. Виявили 7 каністр дизеля у вагоні. Поруч - порожні каністри та шланг для зливу пального. "Майстри" знайшли спільників серед наших працівників - машиніста і його помічника. Їх затримали, слідчі дії почали", - написав він.

Кравцов зазначив, що дрони мають додаткові модулі освітлення, так що охорона працює цілодобово.

"Цей пілотний проект з оснащення воєнізованої охорони сучасною технікою ми реалізуємо і на інших філіях. Історії з багатомільйонними розкраданнями та абсолютною безкарністю в минулому", - зазначив він.

Як повідомляв УНІАН, на початку січня детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомили шести особам про підозру у заволодінні понад 98 мільйонів гривень акціонерної компанії "Укрзалізниця" в результаті закупівлі пального за завищеними цінами.