Купити Porsche Taycan 4S в Україні можна буде в першому кварталі 2020 року / фото Porsche

Позавчора відбулася глобальна прем'єра молодшого електричного суперкара Porsche Taycan 4S, який приєднався до старших моделей Porsche Taycan Turbo і Turbo S, що дебютували на початку місяця. Тепер же стали відомі умови його випуску в Україні.

Читайте такожPorsche показала, як робить свій електрокар на «заводі майбутнього» (відео)

Купити Porsche Taycan 4S в Україні можна буде в першому кварталі 2020 року у офіційних дилерів Porsche, ціни стартують від 2 635 680 гривень (з урахуванням ПДВ). Для порівняння, Porsche Taycan Turbo в Україні пропонується за 3,76 млн грн, а Taycan Turbo S — за 4,57 млн. Причому ще станом на кінець минулого місяця в Україні було зібрано 57 передзамовлень, пише itc.ua.

Відео дня

Варто застерегти, що ціна ще може бути скоригована як в меншу, так і в більшу сторону залежно від курсових коливань.

Молодша версія Porsche Taycan 4S зберегла всі основні особливості старших Taycan за трохи зниженої потужності і динаміки розгону. Кажучи конкретніше, потужність порівняно з Turbo і Turbo S знижена до 530 к. с., розгін до 100 км/год займає 4 с, а максимальна швидкість обмежена значенням 250 км/год.

Taycan 4S пропонується в двох версіях: Performance і Performance Plus. Перша оснащується батареєю ємністю 79,2 кВт·год за максимальної потужності зарядки 225 кВт, а у другій ці показники становлять відповідно 93,4 кВт·год і 270 кВт. Запас ходу в тому ж порядку дорівнює 407 і 463 км відповідно. Зазначена вище ціна відповідає версії Performance.

Відрізнити Taycan 4S від Turbo і Turbo S можна, зокрема, за аеродинамічно оптимізованими 19-дюймовими колісними дисками Taycan S Aero і червоними гальмівними супортами. Інші особливості – нова геометрія нижньої частини переднього бампера, облицювання порогів і задній дифузор чорного кольору. Світлодіодні фари з системою динамічного освітлення Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus) включені в базову комплектацію.

Базова комплектація Taycan 4S передбачає часткову шкіряну обробку салону і комфортні передні сидіння з 8-позиційним електрорегулюванням.