Довжина нового кросовера Toyota - менш як 4 метри / фото Toyota

Компанія Toyota оголосила про старт продажів в Японії нового маленького кросовера Raize довжиною менш як чотири метри. Ціни на новинку стартують від 1 679 000 єн, що еквівалентно 15,4 тисячі доларів.

Читайте такожМаск анонсував презентацію пікапа Tesla Cyber Truck

Про це повідомляє портал Autonews.ru.

Відео дня

"Довжина кросовера склала 3995 мм, а ширина - 1695 міліметрів. Автомобіль являє собою перелицьовану версію нового SUV компанії Daihatsu, який дебютував нещодавно на Токійському автосалоні. В основу новинки лягла платформа Daihatsu New Global Architecture (DNGA), спеціально створена для моделей Toyota і Daihatsu спільної розробки", - йдеться в повідомленні.

Наразі Toyota Raize доступний виключно з трициліндровим наддувним двигуном об'ємом 1 літр, розвиває 98 к. с. і 140 Н·м крутного моменту, і варіатором. Надалі у моделі з'явиться модифікація з 1,2-літровим атмосферником і механічною коробкою передач.

До списку доступного обладнання потрапив адаптивний круїз-контроль, паркувальний асистент, функція автоматичного екстреного гальмування, а також мультимедійний комплекс з сенсорним дисплеєм і підтримкою інтерфейсу Apple CarPlay.