Фото УНІАН

Стратегічне партнерство АТ "Укрзалізниця" та німецького залізничного оператора Deutsche Bahn на даному етапі доопрацьовується і буде включати в себе різні формати співпраці, в тому числі й операційне управління "Укрзалізницею" з боку DB.

Про це йдеться в офіційній заяві Deutsche Bahn, текстом якого володіє ЦТС.

"Обговорюються подальші деталі співпраці, включаючи участь у питаннях оперативного управління", - зокрема, сказано у документі.

Відео дня

Також там говориться, що DB Engineering & Consulting - інженерно-консалтингова компанія Deutsche Bahn з інфраструктури, мобільності і транспорту - у майбутньому консультуватиме і підтримуватиме "Укрзалізницю" в питаннях управління та з технічних питань. Про що і був підписаний меморандум вчора в Давосі.

Зараз, згідно з текстом повідомлення, обговорюються подальші деталі співпраці, в тому числі питання оперативного управління компанією. На початку лютого 2020 року член правління DB інфраструктурі Рональд Пофалла і представники уряду України підпишуть меморандум про взаєморозуміння, в якому будуть узгоджені подальші деталі.

У Deutsche Bahn відзначили, що DB E & C є однією з провідних інжинірингових та консалтингових компаній в транспортному секторі. В компанії працює близько 5000 співробітників з 80 країн.