Довжина концепт-кара становить 4256 мм / фото Skoda

Компанія Skoda представила прототип нового компактного кросовера Vision In, серійна версія якого буде призначена для ринків країн, що розвиваються.

Читайте такожRenault представила оновлене сімейство Megane - з'єднання явився ранньостиглий, тривалість (фото)

Прем'єра автомобіля відбулася на автосалоні в індійському Нью-Делі, передає Autonews.

Відео дня

Довжина концепт-кара становить 4256 мм, що на 126 мм коротше за модель Karoq, а розмір колісної бази дорівнює 2671 міліметру. В основу кросовера лягла архітектура під назвою MQB-A0-IN — модернізована версія модульної платформи MQB-A0 для «молодших» моделей концерну Volkswagen.

Зовнішніми відмітними рисами кросовера стали масивна решітка радіатора з вертикальними ламелями, вузькі світлодіодні головні фари і 19-дюймові алюмінієві колісні диски. У салоні — повністю цифрова приладова панель, окремий дисплей мультимедійних, тачпад для управління функціями автомобіля і електронний селектор коробки передач.

У компанії відзначили, що в оформленні інтер'єру використали виключно екологічно чисті «веганські» матеріали. Зокрема, дизайнери застосували богемський кришталь, а передня панель виконана в техніці калямкари (особливе мистецтво нанесення малюнка, який виконують вручну).

Skoda Vision In укомплектований 1,5-літровим чотирициліндровим бензиновим наддувним двигуном, що видає 150 кінських сил.

Серійний випуск нового маленького кросовера Skoda стартує в Індії на початку 2021 року. Чи добереться модель до інших країн, поки не повідомляється.