"Укрзалізниця" починає продаж квитків до  Севастополя / фото УНІАН (Віктор Ковальчук)

"Укрзалізниця" відкриває продаж символічних квитків на перший рейс до тимчасово окупованого Севастополя. Про це повідомили у прес-службі "Укрзалізниці".

"Зважаючи на 2,5 тисячі проданих квитків і надзвичайну цікавість українців до проєкту "Квитки до перемоги", який "Укрзалізниця" запустила разом з платформою UNITED24, ми вирішили, що просто не маємо права обмежуватись п’ятьма містами, квитки на поїзди до яких вже в продажу. Тому сьогодні ми відкриваємо продаж символічних квитків на перший рейс до Севастополя", - йдеться в повідомленні.

В прес-службі нагадали, що скористатись цими квитками можна буде одразу після деокупації територій. Щойно рух буде поновлено, перевізник надішле благодійникам лист із інформацією про всі деталі стосовно обраного рейсу.

Відео дня

Зазначається, що рейси буде здійснювати легендарний "Потяг до перемоги", розписані вагони якого присвячені подвигам людей на тимчасово окупованих територіях. Оформити символічний квиток можна тут.

В "Укрзалізниці" підкреслили, що ці квитки благодійні, і кошти від їх продажу будуть переказані через платформу UNITED24 на закупівлю last-mile транспорту - автівок, які допоможуть сполучити міста й селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами.

Благодійний проект "Квитки до перемоги"

Як повідомляв УНІАН, 13 листопада "Укрзалізниця" і платформа UNITED24 розпочали реалізацію благодійного проекту "Квитки до перемоги".

В рамках проекту відкрито продаж квитків до деокупованого Херсона, а також Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя, якими можна буде скористатися одразу після деокупації цих міст.

Квиток можна придбати та зберігати як символ віри в ЗСУ і звільнення України від окупантів, а скористатися ним - одразу після деокупації. Щойно рух буде поновлено, залізничники надішлють повідомлення з датою та місцем.

Крім того, 14 листопада "Укрзалізниця" вперше з початку повномасштабного вторгнення Росії відновила пасажирське залізничне сполучення з Миколаєвом.

Також "Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на потяг №112/111 Київ — Ізюм, перший рейс якого вирушить із Києва з 17 листопада.

Вас також можуть зацікавити новини: