Перший рейс вирушить із Києва до Ізюма 17 листопада / фото t.me/UkrzalInfo

"Укрзалізниця" відкриває продаж квитків на потяг №112/111 Київ — Ізюм, перший рейс якого вирушить із Києва з 17 листопада.

"Поїзд №112/111 Київ — Ізюм вирушатиме з Києва з 17 листопада о 22:55 і прибуватиме в Ізюм о 12:00. У зворотному напрямку, з Ізюма, поїзд вирушатиме з 18 листопада о 18:22 і прибуватиме до Києва о 06:10", - йдеться в повідомленні прес-служби "Укрзалізниці".

Зазначається, що поїзд прямуватиме через Полтаву, Харків, Балаклію та інші міста, що дозволить мешканцям звільненого Ізюма отримати зручне залізничне сполучення нічним поїздом зі столицею.

Відео дня

Квитки на цей рейс уже доступні в застосунку "Укрзалізниці", у чат-боті та на сайті (booking.uz.gov.ua).

Нові рейси "Укрзалізниці": що відомо

13 листопада "Укрзалізниця" і платформа UNITED24 розпочали реалізацію благодійного проекту "Квитки до перемоги".

В рамках проекту відкрито продаж квитків до деокупованого Херсона, а також Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя, якими можна буде скористатися одразу після деокупації цих міст.

Квиток можна придбати та зберігати як символ віри в ЗСУ і звільнення України від окупантів, а скористатися ним - одразу після деокупації. Щойно рух буде поновлено, залізничники надішлють повідомлення з датою та місцем.

Крім того, 14 листопада "Укрзалізниця" вперше з початку повномасштабного вторгнення Росії відновила пасажирське залізничне сполучення з Миколаєвом.